Search
Close this search box.

El porter Pol Ferrer dóna el ‘sí’ a continuar al Patí Vilanova un any més

L'equip aconsegueix la renovació d'una de les peces clau

Pol Ferrer, en un partit d'aquesta temporada a Les Casernes // G.M.CH.

El porter Pol Ferrer, una de les peces clau del Patí Vilanova en la permanència a l’OK Lliga Plata, continuarà una temporada més. L’acord de renovació l’ha fet públic el club aquest migdia.

Pol Ferrer, de 22 anys, complirà la quarta temporada a Les Casernes. Va arribar al Vilanova l’estiu de 2018, amb Alexis Castro a la banqueta, per substituir Jordi Esteve.

El reusenc s’ha consolidat a l’OK Lliga Plata com un dels porters de referència. La il·lusió que tenia de pujar un esglaó i jugar a l’OK Lliga havia dilatat en el temps la seva renovació pel Patí.


El club va entendre la postura de Pol Ferrer i l’hi va donar temps. Finalment, el porter ha apostat per seguir una campanya més a la capital del Garraf. El reusenc és internacional sub-20 i aspira a fer el salt de categoria tard o d’hora.

Pol Ferrer passa a formar part del grup de jugadors renovats, que també integren Gerard Vergés, David Lecha i Nacho Garrido.

Tots quatre més Jose López (Espanyol), Gerard Bertran (Noia B) i Jordi Masoni (Capellades), els tres nous fitxatges confirmats, integren a hores d’ara la plantilla del Vilanova 2020/2021, que encara no està tancada.

El tècnic Medrano i el club continuen treballant per acabar de completar l’equip, però el gruix ja està definit.

Comparteix la notícia