Segueix-nos

ELECCIONS FEDERACIÓ CATALANA FUTBOL

El precandidat Juanjo Isern presenta el seu projecte aquest dimarts a Canyelles

La cita, oberta als clubs del Garraf i Penedès, a les set de la tarda

Juanjo Isern optarà a la presidència de la Federació // PRECANDIDATURA JUANJO ISERN

Juanjo Isern, precandidat a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, presentarà el seu projecte aquesta tarda (19.00 h) a Canyelles.

La cita serà a l’Espai Coworking del municipi, al número 35 del carrer Major (plaça del Casal). Està oberta a tots els presidents i representants dels clubs del Garraf i del Penedès.

Isern, exvicepresident de la Federació Catalana de Futbol i expresident de l’Europa, aposta per “un canvi de paradigma en la institució”, segons va dir ahir en una entrevista a Mundo Deportivo, i no entra en els seus plans posar-se un sou.

Les eleccions serien el 22 de maig. La data s’ha de ratificar en l’Assemblea General Extraordinària de la Federació de divendres vinent, 22 d’abril.

Isern presentarà de manera oficial el seu programa demà dimecres (19.00 h) al Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (Consell de Cent, 365).

Joan Soteras, actual president, es presentarà a la reelecció. També tenen previst optar a la presidència Àlex Talavera, expresident del Cornellà, i Pep Palacios, president de l’Atlètic Sant Just.

 

PUBLICITAT

Més a ELECCIONS FEDERACIÓ CATALANA FUTBOL