Search
Close this search box.
,

El precandidat Pep Palacios, aquest dimarts a l’Estadi dels Alumnes Obrers

Presentarà el seu projecte als clubs del Garraf

Pep Palacios, precandidat a les eleccions a la Federació Catalana de Futbol // TWITTER @PEPPRESIDENT

Pep Palacios, un dels quatre precandidats a les eleccions de la Federació Catalana de Futbol, estarà aquesta tarda a l’Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú per presentar el seu projecte.

La cita és a partir de les set de la tarda, a la sala polivalent de l’Estadi. Hi estan citats els clubs del Garraf.

Palacios, exjugador del Barça de bàsquet amb històrics com Epi, Solozábal o Sibilio i actual president de l’Atlètic Sant Just, es presenta amb l’eslògan ‘El canvi de debò’.

D’entre els punts del seu programa destaca la voluntat de limitar els sous de presidència i alts càrrecs a un màxim de 60.000 euros, a més de transformar les subvencions subjectives en descomptes directes als clubs com: reducció de quotes, reducció de quotes arbitrals, eliminació de cànon informàtic i reducció en duplicitats de mutualitat.


També advoca per modificar el pla de competició, creant-ne un de més adient, amb més ascensos i una Copa Catalunya amb nou format per tal que puguin participar-hi tots els equips seniors masculins i femenins.

Palacios, a més, vol potenciar el futbol inclusiu, futbol platja, futbol femení, futbol sala i futbol social, per arribar als 200.000 federats i també donar més força als clubs formatius de totes les modalitats existents arreu del territori.

També pretén exigir a la Federació Espanyola de Futbol la creació del segon grup de Terecra Federació a Catalunya pel pes de llicències i aposta per la descentralització real de la Federació Catalana i la creació de la subdelegació Pirineus-Lleida.

De tot plegat i d’altres qüestions en parlarà aquesta tarda a Vilanova i la Geltrú.

Comparteix la notícia