Segueix-nos

Futbol

El preparador físic Dani Cardeñoso es fa càrrec del Vilanova fins diumenge

Ahir ja va dirigir l’entrenament de l’equip blanc-i-blau

Cardeñoso, al centre, en l'entrenament d'ahir al vespre // G.M.CH.

Dani Cardeñoso, preparador físic que havia treballat amb Agus Isabel aquest curs i que va deixar en segon terme les funcions amb el Vilanova per incompatibilitat amb una altra feina, s’ha fet càrrec de l’equip fins diumenge, quan es clou la Lliga. Ahir al vespre ja va dirigir la sessió preparatòria dels blanc-i-blaus.

Cardeñoso en va parlar tant amb Agus com amb el president Laffitte. Ara té més hores lliures i se’n pot ocupar aquesta setmana. Coneix perfectament la plantilla. De fet, en moltes sessions, sobretot les físiques, havia dut la veu cantant.

Aquesta és la solució que ha adoptat el club després que Agus i els seus col·laboradors mantinguin que es consideren destituïts després de la tensa reunió amb Laffitte de diumenge. Ahir, com havia avançat elPrimer.cat, ja no van anar a l’entrenament.

Abans de la sessió, Laffitte va estar tancat una llarga estona al vestidor amb els jugadors per exposar-los la situació. Posteriorment, l’equip va treballar a la gespa de l’Alumnes Obrers. Cardeñoso tindrà la col·laboració de Moha, tècnic del juvenil, també present en l’entrenament.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol