Segueix-nos

Futbol

Trobada del president de la Federació amb membres de clubs del Penedès i Garraf

Soteras exposa els motius de proposar eleccions per al 22 de maig

La trobada va ser ahir a la seu de la Federació a Vilafranca // FCF

Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, va reunir-se ahir al vespre amb representants d’alguns clubs de la delegació Penedès-Garraf. La cita va ser a la seu de la Federació a Vilafranca del Penedès.

Soteras va estar acompanyat per Jaume Plaza, delegat federatiu a la zona; Esteban Blanchart, responsable del Comitè Tècnic d’Àrbitres, i Antoni Artero, responsable de la Mutualitat.

La Federació Catalana va anunciar a finals de març la intenció de convocar eleccions per al 22 de maig. De moment, hi ha prevista una Assemblea General Extraordinària per al 22 d’abril amb l’objectiu de marcar el calendari dels comicis.

En la trobada d’ahir Soteras va intercanviar impressions amb les persones presents i va informar dels motius que l’han dut a plantejar les eleccions per al 22 de maig.


D’entrada, s’ha proposat la data del 22-M, segons Soteras, “perquè hem tancat les auditories i podem dir que el dèficit produït arran de la crisi de la Covid està eixugat. A més, tot i que encara no podem parlar d’un escenari sense coronavirus, sí que podem afirmar que estem dins de la ‘quasi normalitat’ i això ens permetrà complir amb el pla de competició”.

Soteras també va posar èmfasi a qüestions de calendari per plantejar el 22 de maig com el dia de les eleccions. “Tenim una sèrie de compromisos de patrocini i publicitat que caduquen entre maig i juny. Vull deixar les mans lliures a qui entri per renovar o no aquests contractes”.

Segons Soteras, “l’objectiu final és que la nova junta pugui treballar des de l’1 de juny pensant en la nova temporada 2022/2023”.

L’actual president es presentarà a la reelecció. Àlex Talavera, expresident del Cornellà, i Juanjo Isern, exvicepresident de la Federació, es postulen també com a candidats.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol