Segueix-nos

Rugbi

El primer equip masculí del RC Sitges s'estrena amb un triomf contundent

Les noies encaixen la segona derrota en dos partits

El RC Sitges va passar per sobre del Badalona // JAUME ANDREU

El primer equip masculí del Rugby Club Sitges va estrenar-se amb victòria en el grup B de la Divisió d’Honor Catalana, categoria que dóna accés a la Divisió Honor B espanyola. Els de Pins Vens van guanyar dissabte el Badalona per 70-3.

El RC Sitges va dominar el matx des del primer minut amb un joc dinàmic que va desarborar la defensa rival. Va acabar anotant fins a 12 assajos, que van definir un dels marcadors més favorables per als del Garraf de les darreres temporades.

Amb aquest triomf, el RC Sitges pot enfocar amb optimisme les següents jornades, però al vestidor són conscients que encara els queda molta feina fer. El Torroella, el Barça, el BUC B i el Gòtics B obligaran als de Pins Vens a no abaixar la guàrdia.

El pròxim partit del RC Sitges és dissabte vinent (18.45 h) a La Foixarda contra el segon equip del Gòtics. Serà una bona pedra de toc per als del Garraf.

Menys sort va tenir l’equip femení del RC Sitges, que va encaixar la segona derrota, aquest cop al camp del Poble Nou (29-0). Les locals van ser molt superiors, malgrat la lluita del conjunt de Pins Vens.

La primera meitat va finalitzar amb un 10-0. Els placatges i les defenses van tenir un gran protagonisme. A la segona meitat van arribar tres marques més del Poble Nou, que va situar el 29-0 definitiu.

Les noies del RC Sitges descansen el cap de setmana que ve. Tornaran a jugar el 20 de març, quan rebran el BUC B.

PUBLICITAT

Més a Rugbi