Segueix-nos

Hoquei patins

El procés electoral per presidir el Club Patí Vilanova queda paralitzat

La junta electoral l’anul·la per errors en el procediment

La llotja del pavelló de Les Casernes, buida en l'inici del Vilanova-Rivas de dissabte passat // G.M.CH.

Les eleccions a la presidència del Patí Vilanova han quedat anul·lades. Així ho ha determinat la junta electoral, que vetllava pel correcte funcionament del procés.

Segons un comunicat emès pel club, ‘la junta electoral, complint la seva funció de supervisió del procés electoral, ha convocat a les dues candidatures presentades a una reunió on les ha informat de l’existència d’errors en el procediment de la convocatòria d’eleccions. Ha indicat també que aquests errors comprometen la seguretat jurídica del procés’.

El comunicat continua: ‘Davant d’aquesta situació, les dues candidatures han estat d’acord a paralitzar el procés electoral, fet que comporta que la junta directiva actual continua vigent’.

Fonts de la junta electoral apunten a elPrimer.cat que “hi ha algun forat legal en el procediment, no per malícia, sinó per guanyar temps, i no ens podíem arriscar a una impugnació”.

D’aquesta manera, Pau Viadel es manté com a president amb la junta del darrer curs i ara per ara es descarta posar en marxa de nou les eleccions.

“Continuem endavant. Estem proposant a l’altra candidatura dialogar i que s’uneixin a nosaltres. Volem que vinguin amb nosaltres”, manifesta el màxim mandatari del Patí Vilanova.


Quant a la decisió de la junta electoral, Viadel afirma que “respectem al cent per cent el que han decidit. Volíem una total transparència i l’hem aconseguit”. Sobre el procés, diu que “potser ha estat incomplet, però mai amb mala fe”.

Raquel Avilés, que aspirava a la presidència en la candidatura no continuista, assenyala que “ara, sense eleccions, estem davant d’un nou escenari. Havíem pactat crear una comissió de dues persones de cada candidatura per teixir un diàleg, però sense les eleccions canvia tot”.

Segons Avilés, “ens hem de reunir tot l’equip per parlar del nou escenari. El nostre objectiu és sempre construir per pal·liar les mancances que veiem dins del club”.

Sobre l’anul·lació del procés electoral, accepta la decisió de la junta electoral i apunta que “hem anat seguint el procediment i sí, vèiem que hi havia alguna irregularitat. Diuen que som inexperts en alguns aspectes per portar el club, però som experts en molts d’altres”.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins