Search
Close this search box.
,

El Procicat autoritza el retorn controlat del públic en l’esport territorial

Les competicions federades de menors de 16 anys poden tornar

El públic podrà tornar a les grades de l'Alumnes Obrers // G.M.CH.

El Procicat ha anunciat aquest dijous més flexibilitzacions en el món de l’esport respecte de les restriccions per frenar el contagi de la Covid-19. Entraran en vigor a partir de dilluns que ve, 15 de març.

Ja hi ha llum verda per al retorn del públic en l’esport territorial. S’hauran de seguir els protocols vigents, amb aforaments limitats i seients preassignats.

L’aforament és del 50% en espais a l’aire lliure i del 30% en espais tancats, excepte en les competicions estatals i internacionals de futbol i bàsquet, que es continuen fent sense públic.

També s’autoritza la tornada de les competicions federades per als menors de 16 anys. D’aquesta autorització, segons Esport3,  se’n beneficiaran uns 350.000 nens i nenes federats que fins ara no podien competir.

Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de la Generalitat, es mostrava satisfet al seu perfil de Twitter amb les flexibilitzacions anunciades. “Aquest és un pas endavant cap a la normalització de la pràctica esportiva al nostre país”, ha dit. També ha recomanat una represa gradual de les competicions.


Comparteix la notícia