Search
Close this search box.
,

El RC Sitges es manté en zona de salvació, malgrat perdre al camp del BUC

La també derrota del CN Poble Nou beneficia els de Pins Vens

El RC Sitges va perdre al camp del BUC // JAUME ANDREU

El RC Sitges es manté en zona de permanència a Divisió d’Honor B espanyola, malgrat perdre, dissabte passat, al camp del BUC, rival directe, per 38-37.

El matx va començar fatal per al Sitges, que al cap de cinc minuts ja havia rebut dos assajos en (14-0). Va replicar l’equip de Pins Vens (14-7) i des d’aquell moment va acaparar tot el protagonisme, tant amb encerts com amb errades.

A través d’un joc dinàmic i en alguns moments espectacular, el Sitges va firmar tres marques més i tres cops de càstig. Si els de la Blanca Subur haguessin mantingut el control de l’oval i el nivell defensiu d’altres partits, no se’ls hauria escapat el triomf.

Les pèrdues de pilota del Sitges i un seguit de faltes innecessàries van permetre al BUC anotar dues marques més i fins a quatre cops de càstig per acabar guanyant.

A la mitja part s’havia arribat amb un igualat 32-27 i en la represa, tret d’un cop de càstig a l’inici favorable als locals, el domini va ser del Sitges, que, això sí, no era capaç de traduir en punts la seva superioritat.

Finalment, els de Pins Vens van capgirar el marcador fins a un 35-37. Ara bé, el BUC va fer valer un cop de càstig en el darrer minut per segellar el 38-37 definitiu.

L’únic positiu de la jornada és que el Gòtics, que matemàticament ja ha perdut la categoria, va donar la sorpresa tot guanyant a domicili d’un sol punt (19-20) el CN Poble Nou, l’immediat perseguidor del Sitges, tercer per la cua.

Comparteix la notícia