Search
Close this search box.
,

El remodelat pavelló de Pins Vens 2 de Sitges torna a disposició dels clubs

Les obres realitzades han tingut un cost de 495.000 euros

El pavelló ja està en ús altre cop // AJUNTAMENT SITGES

El remodelat pavelló de Pins Vens 2 de Sitges està des de dimarts a disposició dels clubs de la vila.

Els treballs que s’hi ha fet han suposat la reforma del sostre del recinte i la instal·lació d’un nou parquet, a més de millorar els tancaments laterals i renovar les cortines separadores.

També s’ha aprofitat aquesta aturada per posar els ancoratges per subjectar pals de xarxes de voleibol i comprovar el bon funcionament de les cortines automatitzades que divideixen l’espai.

Jaume Monasterio, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, afirma que “era una obra molt necessària per donar un bon servei a les persones que fan ús d’aquesta instal·lació”.

Monasterio agraeix “la paciència i la bona disponibilitat dels clubs per fer l’obra a mitja temporada, ja que això ha suposat traslladar la seva activitat a un altre espai, provisionalment”.

La substitució de la coberta i la pintura de l’estructura han costat 300.411,71 euros, mentre que la substitució del paviment, l’anivellament del terra i el nou parquet, 193.670,80 euros. El global de les obres han suposat una inversió de 494.082,51 euros.

Comparteix la notícia