El Restaurant La Clau Ribes suma el segon triomf en dos partits en la fase d’ascens

El Ferroli Ribes pateix la primera derrota en la fase de permanència

La Clau Bàsquet Ribes continua en forma // CB RIBES

El Restaurant La Clau Bàsquet Ribes va sumar dissabte el segon triomf en dos partits al grup 1 de la fase d’ascens a Tercera Catalana. Ho va aconseguir amb un 45-63 sobre el Premià de dalt.

Les blaves, que ja lideren la taula en solitari, van cedir el primer quart, però es van posar les piles a partir del segon per marcar les diferències.

El CB Sitges La Oca va guanyar dissabte el Joventut Les Corts per 39-34 i duu un triomf i una derrota al grup 3.

Menys sort va tenir el Ferroli Ribes, immers en la lligueta de permanència a Primera Catalana. Els d’Arnau Martrat van perdre per 72-74 contra l’AECAM Malgrat de Mar.

El matx es va resoldre a favor dels visitants en la pròrroga, forçada per un tir lliure anotat per Raul Palomares. Els blaus porten una victòria i una derrota.

[su_box title=”El Surtidor Samà guanya; l’Intersport Olària Samà perd”]En la fase d’ascens a Copa Catalunya, el Frankfurt El Surtidor Bàsquet Samà va guanyar el Càmping Bianya Roser B per 48-56 i es va refer de la derrota de la setmana passada. En canvi, l’Intersport Olària Samà va tornar a perdre. Ho va fer per 78-74 a la pista de l’AE Minguella.[/su_box]