Search
Close this search box.

El Ribes, a reinventar-se sota la batuta del tècnic uruguaià Gustavo Costa

"Treballaré amb les eines que em doni el club", diu el nou míster

Gustavo Costa, ahir, a l'entrada del Bosc de Plaça // G.M.CH.

El Ribes ha hagut de reinventar-se de cara al nou curs 2021/2022 després que li hagin marxat jugadors importants com Gerard Fernández, Erik Reyes, Isaac Ximénez, Riera, Marc Herrero, Adri Santana o Albert Durango.

L’encarregat de portar la batuta de l’equip és l’uruguaià Gustavo Costa, exporter professional al seu país i a Mèxic.

Establert a Olivella, el nou tècnic del Ribes, de 48 anys, va entrenar el curs passar el GP3 barceloní, de Quarta Catalana. Al Garraf va estar vinculat temps enrere al Newell‘s i a l’Internacional de Sitges. Ara vol fer un bon paper al Bosc de Plaça.

“Treballaré amb les eines que em doni el club. L’aposta és per gent de la casa. Som un equip jove”, afirma Costa.


Brunat, Boza, Vargas i ‘Nordi‘ pugen del Juvenil. Jorge Ayala i Álvaro Cardiel, procedents del Sitges, són les cares noves més destacades. El golejador Rubén Günter tornarà a ser un dels pals de paller de l’equip.

Costa posa molt d’èmfasi en el treball col·lectiu. “Equips com la Penya Jove o l’Atlètic Vilanova són favorits per les plantilles que han fet, amb grans individualitats. Nosaltres lluitarem per estar el més amunt possible fent grup. Al final, el joc en equip és el que et dona resultats”, apunta.

En els partits de preparació el Ribes ha tret marcadors diversos. “En la pretemporada tracta d’anar acumulant minuts per acabar agafant una regularitat durant la Lliga. Hi ha un bon planter de jugadors al Ribes. Aquest equip estarà capacitat per buscar el triomf contra qualsevol. Perdrem partits, però als rivals els costarà”, indica.

El debut dels blanc-i-blaus a la Lliga és aquest dissabte (17.00 h) al Bosc de Plaça contra el Base Espirall-Les Clotes.

Comparteix la notícia