El Ribes, el Sitges B i la Penya Jove reprenen la Lliga amb victòries

L'Atlètic Vilanova paga un mal primer temps amb la derrota

La Penya Jove va guanyar al camp de la Pobla de Claramunt // PENYA JOVE

El Ribes, el Sitges B i la Penya Jove van reprendre la Lliga al grup 12 de Tercera Catalana amb sengles victòries. Menys sort va tenir el Club Atlètic Vilanova, que va perdre a casa.

El Ribes manté el bon ritme d’abans de l’aturada, quan va guanyar els dos partits que va jugar. Dissabte va sumar un nou triomf amb un 4-1 sobre l’Ateneu Igualadí. Els de Toni Salido es van avançar gràcies a un gol de Gerard Fernández al minut 18.

Tot i anar per davant, van haver de picar pedra els blanc-i-blaus. Fins als darrers 20 minuts del matx no van convertir el marcador en golejada. Va marcar Rubén el 2-0, va retallar diferències l’Ateneu i va repetir per partida doble Gerard Fernández. El Ribes és líder en solitari.

El Sitges B, per la seva part, es va imposar per 4-5 al Piera diumenge. Dues vegades es van avançar els locals, però primer Nico i després Marc Navarro van empatar per als de Dani Pujol. Aquests dos mateixos jugadors van seguir sent protagonistes. Nico va fer el 2-3, Marc Navarro, el 2-4, i de nou Nico, el 2-5, aquest ja al segon temps. Dues dianes més del Piera van posar picant al final del partit.

També diumenge va vèncer la Penya Jove, que va endossar un 0-3 a la Pobla de Claramunt. Van fer un partit rodó els d’Àngel Llerena, tot i que van haver d’esperar al segon temps per marcar els tres gols. Se’ls van repartir Ilan, Kodro, de penal, i Rubén Peña.

El Club Atlètic Vilanova va caure dissabte contra el Monjos per 1-4. No va estar fi l’equip blanc-i-blau, que al descans ja perdia per 0-3. El gol de l‘honor del conjunt vilanoví va marcar-lo Adri Alonso.