,

El Ribes masculí continua intractable i ja suma vuit victòries consecutives

Els vermells s'imposen al Vilamajor B per un clar 44-27

L'Handbol Ribes celebra el vuitè triomf seguit // FANY GÓMEZ

L’equip sènior masculí de l’Handbol Ribes continua imparable. Dissabte es va imposar al Vilamajor B per un clar 44-27 i va sumar la vuitena victòria seguida. Els vermells es mantenen segons al grup B de Segona Catalana.

El RIbes va arrencar de meravella. Durant els 12 primers minuts va dominar amb avantatges de dos i tres gols. Els vermells feien valer una bona defensa per provocar pèrdues de pilota en el rival i córrer cap a la porteria rival.

La tònica ja no va canviar en tot el partit i la diferència en el marcador va anar augmentant de mica en mica.

Les ajudes en defensa, juntament amb passades precises del porter, van ser la gènesi de múltiples contracops, claus per desguarnir la rereguarda del Vilamajor B.

Els dos extrems del Ribes, Pere Noguero i Roger Reverter, van ser els màxims golejadors amb 7 gols cadascun. Tot plegat va acabar amb el contundent 44-27 final.

[su_box title=”El Sènior femení perd contra el líder”]El Sènior femení del Ribes va perdre, dissabte, per 28-26 a la pista del Palautordera, líder de la fase pel títol a Lliga Catalana. Tot i la derrota, les vermelles continuen segones. Va arrencar millor el Ribes, amb parcials d’1-4 i de 3-6 als minuts sis i 10. Tanmateix, van reaccionar les locals amb un parcial de 7-1. El Ribes va replicar fins a un 14-12 al descans, però va tornar a afluixar a l’inici de la represa, quan va arribar a perdre per 19-13. Anna Hernández va liderar la reacció de les vermelles fins a un 26-25 al minut 55. En el tram decisiu, la defensa de les locals va ser clau per al 28-26 final. // RAMÓN STOCKLI.[/su_box]