El Ribes s’endú el derbi contra l’Atlètic Vilanova amb un gol a última hora

Tercera victòria seguida del Sitges B i empat de l'Olivella

Els capitans de l'Atlètic Vilanova i del Ribes abans del derbi // INSTAGRAM CAV

Un gol al minut 88 va donar al Ribes la victòria contra l’Atlètic Vilanova (2-1) dissabte al Bosc de Plaça en un derbi equilibrat.

En la primera meitat a penes va haver-hi ocasions. El 0-0 el va trencar l’Atlètic Vilanova a l’inici de la represa gràcies a Mario Carretero.

El Ribes va empatar al minut 53 a través d’Àlex Mendoza, però va quedar de nou contra les cordes amb un penal en contra que l’Atlètic Vilanova no va aprofitar.

Marc Robert va acabar certificant el 2-1 final a última hora.

El Sitges B va encadenar la tercera victòria tot endossant un 6-2 al Badia del Vallès B.

Hugo, Max Gili, Pau (2), Gerard Fernández (2) van repartir-se les sis dianes dels d’Aiguadolç, que a la mitja hora ja guanyaven per 3-0.

L’Olivella, per la seva banda, va empatar a dos a casa contra el Base Espirall-Les Clotes.

Un matiner gol en pròpia porta dels penedesencs va donar avantatge als d’Idris.

El Base Espirall va capgirar el marcador amb dianes als minuts 27 i 40, però encara abans del descans Alejandro Morillas va certificar el 2-2 definitiu.