El Ribes també supera l’Atlètic Vilanova i continua amb el ple de triomfs

Els blanc-i-blaus són líders en solitari després de quatre jornades

El Ribes festeja el triomf i el liderat al vestidor de l'Alumnes Obrers // CD RIBES

No afluixa el Ribes en l’inici de Lliga al grup 12 de Tercera Catalana. Els de Gustavo Costa van encadenar ahir la quarta victòria en quatre partits amb un 0-2 al camp de l’Atlètic Vilanova.

Els dos gols dels del Bosc de Plaça van arribar en el primer temps. Nordi va obrir la llauna al minut 10 i Rubén Günter va ampliar la renda al minut 25 amb un xut llunyà marca de la casa.

Aquest parcial de 2-0 abans de la mitja hora va fer mal a l’Atlètic Vilanova, que quan ho va intentar va trobar-se amb les bones intervencions del porter Brunat.

Els de Walter Lamy tampoc no van poder replicar a la represa. El Ribes es va mostrar molt seriós fins al xiulet final per conservar l’avantatge i situar-se líder en solitari.

Dissabte que ve (17.00 h) els de Gustavo Costa reben el Sitges B en un altre atractiu derbi. Els dos equips estan invictes.

L’Atlètic Vilanova, per la seva part, jugarà diumenge vinent (12.00 h) al camp del Riudebitlles amb l’objectiu de retrobar-se amb el triomf després de tres derrotes seguides.