,

El ribetà Albert Pascual, bronze M50 en l’Estatal Màster de 10 Quilòmetres

El sitgetà José Antonio Ramírez, quart en la categoria M55

Els dos atletes garrafencs // FACEBOOK JOSÉ ANTONIO RAMÍREZ

El ribetà Albert Pascual (CA Atletesvng) es va penjar la medalla bronze de la categoria M50 en Campionat d’Espanya Màster de 10 Quilòmetres en ruta. La prova es va disputar dissabte a Don Benito (Extremadura).

Pascual sortia d’una lesió als isquiotibials i no competia des del mes d’abril, però va notar bones sensacions i va córrer en el grup dels més ràpids des de l’inici. En la part decisiva de la cursa, quan va començar a incrementar-se el ritme, va saber patir per entrar tercer a la meta amb un temps de 34 minuts i 15 segons.

“Estic molt content. No tenia referències de com podia estar, però m’he trobat bé. El tram final ha estat dur. Aquí ningú no regala res”, explica el ribetà.

El sitgetà José Antonio Ramírez, també del CA Atletesvng, va quedar quart en la categoria M55. Va ser la seva primera competició després de l’aturada estiuenca i va estar lluitant fins al final per les medalles. Ramírez es va quedar a tocar de la tercera posició. Va fer un temps de 35 minuts i tres segons.