Search
Close this search box.
,

El ribetà Josep Morales prepara el debut en la Copa del Món de Skyrunning

L'estrena serà a Livigno el 19 de juny vinent

Josep Morales, en ple esforç // PAU AGUILERA

El ribetà Josep Morales es prepara per estrenar-se el pròxim 19 de juny en la Copa del Món de Skyrunning. El debut el farà a Itàlia en la duríssima Livigno Skymarathon, de 34 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu, amb la selecció catalana de l’especialitat.

“La il·lusió que tinc és màxima. És la recompensa a la feina dels últims anys”, assenyala Morales. El ribetà, de 22 anys, va proclamar-se campió de Catalunya de Curses de Muntanya el 27 de setembre de l’any passat. Aquest 2021, a finals de març, va ser segon en la Mitja Marató de la Trencacims de Paüls.


Ara està centrat en els entrenaments per arribar en forma a Livigno. Ho fa sota les ordres del vilanoví Àlex Montañés. “Entrenem unes 12 hores a la setmana. Depèn del dia, fem més càrrega o menys. Sobretot combinem sessions de trail running i de bici”, explica Morales.

El ribetà és un apassionat de la muntanya. Per a ell el trail running és un hobby i combina aquesta afició amb les hores de feina per a la firma La Sportiva.

Quan s’apropi la Livigno Skymarathon disminuirà el volum de feina, però el cap de setmana que ve Morales afronta un test exigent en la XIV Olla de Núria.

Comparteix la notícia