,

El Roquetes Reale encadena la tercera victòria amb set gols en la primera meitat

El Platense Vilanova goleja el Sant Joan Despí per 10-3

Galceran Almirall i alguns dels seus jugadors, en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

La jornada 4 al grup 5 de la Segona Catalana de futbol sala es va saldar amb triomfs dels dos equips del Garraf que van tenir partit.

El Roquetes Reale Futsal va encadenar la tercera victòria amb un 5-7 a la pista del Sant Cugat Sesgarrigues.

L’equip de Galceran Almirall va fer valer una pressió alta en el primer temps per marxar al descans amb un 1-7 que va ser determinant. Van marcar Abdeslam (3), David, Dani (2) i Jordi Moral.

Al segon temps el Roquetes va disminuir la intensitat i el Sant Cugat Sesgarrigues ho va aprofitar per maquillar el marcador. L’equip roquetenc es colíder amb nou punts, juntament amb el Cornellà B.

El Platense Vilanova s’ha situat tercer després de passar per sobre del Sant Joan Despí amb un clar 10-3.

Pau Oltra (3), Arnau, Marc Brunat, Iván, Ignasi Eiriz (2) i Kevin es van repartir nou dels 10 gols del conjunt de Leo Maiola. L’altre se’l va fer l’equip visitant en pròpia porta.

L’Agrupació Esportiva Les Botigues de Sitges va descansar per segona vegada en quatre jornades.