El Roquetes Reale es manté líder amb un triomf per 3-7 sobre l’Athletic Torre Roja

Denis (3), David Martínez (2) i Abdeslam (2), els golejadors

Abdeslam va marcar per partida doble // G.M.CH.

El Roquetes Reale es manté al capdavant del grup 5 de Segona Catalana després de desfer-se, dissabte, de l’Athletic Torre Roja per 3-7.

Els de Galceran Almirall es van sobreposar a un matiner gol dels locals i van firmar un parcial de 0-5 en 10 minuts gràcies a dianes de Denis (3), David Martínez i Abdeslam.

La primera meitat va continuar moguda. I és que encara abans del descans l’Athletic Torre Roja va retallar diferències amb dos gols més.

A la represa el Roquetes Reale va tornar a la pista molt aplicat i va apoderar-se del control del joc. El premi li va arribar de nou a través de David Martínez, el millor del partit, i d’Abdeslam, que van situar el 3-7 definitiu en el marcador.

El Platense Vilanova i l’Agrupació Esportiva Les Botigues de Sitges van descansar.