Search
Close this search box.
,

El Rugby Club Sitges continua a l’espera de poder trepitjar el nou camp

El 30 d'octubre és l'última data fixada per l'Ajuntament

El RC Sitges frisa per poder fer ús de la nova instal·lació // RC SITGES

El Rugby Club Sitges continua a l’espera de poder estrenar el nou camp polivalent que serà la seva nova casa. Segons informa l’entitat en el seu web, l’Ajuntament de la vila els ha comunicat un nou endarreriment en la posada en marxa de la instal·lació. De mitjans de setembre es va passar a finals de mes, després a mitjans d’octubre i l’última data que el Consistori ha fixat per poder obrir portes és la del 30 d’octubre.

El RC Sitges afegeix al web que les causes d’aquests successius endarreriments radiquen en problemes tècnics i administratius. Encara que de manera insistent hem intentat l’ús parcial de la instal·lació (només la zona verda) això no ha estat possible. Des del club advoquen per tenir paciència. De moment, els equips s’entrenen en un camp de terra.

La voluntat de l’Ajuntament de Sitges, segons va informar dimecres passat Ràdio Maricel, és que abans que s’inauguri el camp, els usuaris hi puguin començar a fer la seva activitat a finals d’aquest mes d’octubre. Així, el Rugby Club Sitges, després de molts anys, podrà fer ús d’una instal·lació adaptada als nous temps. El terreny de joc és de gespa artificial i l’equipament compta amb sis vestidors, gimnàs, seu social, bar i una zona d’aparcament que només romandrà oberta en els horaris de la instal·lació.

El nou recinte, que es veu des de l’autopista i està a tocar del Nou Pins Vens, també podria ser utilitzat per alguns equips de futbol de la vila.

[su_box title=”La temporada arrenca el 28 de novembre” style=”soft” box_color=”#516e6d”]La temporada de rugbi arrencarà l’últim cap de setmana de novembre, els dies 28 i 29, si la pandèmia no ho impedeix. La competició està aturada des del mes de març, quan va esclatar la crisi del coronavirus. Des de la Federació Catalana s’ha volgut transmetre que el rugbi és un esport segur per gaudir-ne amb totes les garanties. El sènior masculí del RC Sitges milita a la Divisió d’Honor Catalana i el femení, a Primera.[/su_box]

Comparteix la notícia