Search
Close this search box.
,

El Rugby Sitges fa un pas més cap a la permanència tot derrotant El Toro

El conjunt de Pins Vens s'imposa per 19-12 a l'equip balear

El Rugby Sitges va sumar un triomf important // JAUME ANDREU

L’equip sènior masculí del Rugby Sitges va fer un partidàs diumenge i es va imposar a El Toro de Calvià, quart a la taula de la Divisió d’Honor B espanyola, per 19-12. Va ser un pas més dels de Pins Vens cap a la permanència

D’entrada, el Sitges va haver d’activar el mode de supervivència en defensa. I és que el quadre balear, tot i tenir baixes a la davantera, va oferir una bona posada en escena i es van avançar (0-3) amb un cop de càstig.

Els de Pins Vens, conscients de la importància del matx per evitar el descens, van reaccionar. A una defensa ferma, hi van sumar bones i llargues possessions.

El resultat van ser els millors 20 minuts de rugbi del partit, corroborats amb dues marques, una amb transformació, per a un 12-3 en el marcador.


El Toro estava advertit i va tornar a buscar envestides en atac. El duel es va convertir en un estira-i-arronsa. El conjunt mallorquí va firmar un altre cop de càstig i va situar un 12-6 al descans.

A la represa el Sitges va sortir a totes. La paciència i el bon control de l’oval per part dels de Pins Vens va tenir el seu premi: nova marca al cap de 7 minuts del segon període i 19-6 en l’electrònic.

Tot i que El Toro va tornar a revifar, el Sitges va continuar competint de meravella i va saber administrar la renda que duia amb una immillorable efectivitat en els placatges. Els de Pins Vens, a més, van aconseguir un punt ‘bonus’ en obtenir tres marques més que el contrari.

Ara el Sitges té set punts de marge sobre la primera plaça de descens. El cap de setmana que ve descansa i quan es reprengui la Lliga, l’11 de març, rebrà el València, segon a la taula.

Comparteix la notícia