Search
Close this search box.
, ,

El Saba, l’Axerum i l’Infinity guanyen els respectius partits d’Honor de la jornada 19

Lamentable batussa en el també triomf del Constructora MX-10 sobre el Becker

L'Infinity va tercer a la Divisió d'Honor // ARXIU

El Saba Tendals, l’Axerum i l’Infinity, els tres primers classificats de la Divisió d’Honor en la Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova van guanyar els respectius partits de la jornada 19.

El Saba es manté ferm al capdavant de la taula després de superar l’Andamial per 4-1. Dos gols de Víctor Collado i un de Ricard Rodríguez i de Pol Barceló van marcar les diferències per als verds.

L’Axerum, segon a la taula, va passar per sobre del Premià Assessors amb un 12-3. Van destacar els hat-tricks de Marc Montfort, de Raúl Mesa i de Juanan Blanquer.

L’Infinity, tercer classificat, va imposar-se a Los 4 Pinos per 5-8 amb dianes de Juan Manuel Roldán (2), Abdes, Marc Pérez (3) i Xavier Boza (2).


També va guanyar el Constructora MX-10, quart amb els mateixos 40 punts que l’Infinity. Els blaus van derrotar el Becker per 3-4, però el triomf  va quedar en segon pla per una lamentable batussa que va haver-hi sobre la pista. 

Las imatges han circulat per Whatsapp. El Comitè ha establert sancions exemplars per a quatre jugadors, tres del Constructora MX-10 i un del Becker.

El Bar Diego Les Roquetes va superar el Finques Rius per 7-4. Va destacar Jose Ensoleaga, autor d’un pòquer de gols.

A Preferent, no afluixa el líder L’Enxaneta, que va guanyar el Salmorejo per 6-1 amb dianes de Joel Vargas (2), Paul (2), Sergi Tulloch i Joel. 

El Palancas FC, segon classificat, va golejar el Damage Inkorporated per 9-1.

Comparteix la notícia