Search
Close this search box.
,

El Saba Tendals, campió a la Divisió d’Honor a una jornada del final

A Preferent, el Becker s'assegura el segon lloc i l'ascens

Els jugadors del Saba Tendals celebren el títol després del triomf de dissabte passat // G.M.CH.

El Saba Tendals ja és campió a la Divisió d’Honor de la Lliga Ciutat de Vilanova de Futbol Sala. Als blancs els ha sobrat una jornada.

Van posar el llaç al títol dissabte passat amb una còmoda victòria per 10-2 sobre l’AFS Vila de Sitges, que va acudir al partit sense canvis.

Els gols del Saba se’ls van repartir Pol (2), Carles, Josep, Jorge, Marc (2), Ricard (2) i David López.

El Saba Tendals només ha cedit una derrota en tota la temporada i és l’equip màxim realitzador i menys golejat de la competició. Ha revalidat el títol que ja va aconseguir abans que esclatés la pandèmia.

A Preferent, amb el Constructora MX-10 campió des de fa setmanes, el Becker s’ha assegurat pujar a Honor com a segon classificat després d’imposar-se per 1-4 al Gestiona i aprofitar l’empat a cinc entre el Frenahaybache i el Naranja Mecánica.

El Becker descansa aquest cap de setmana, però se li donaran els punts, com a la resta d’equips. Així doncs, ja no el poden descavalcar del segon lloc.

Del tercer al sisè jugaran un play-off per la tercera plaça d’ascens. Ja hi estan classificats el Frenahaybache, el Naranja Mecánica, el Premià Assessors i el Damage Inkorporated. Resta decidir l’ordre definitiu en la darrera jornada.

Comparteix la notícia