Segueix-nos

Futbol sala | Vilanova

El Saba Tendals es refà de la derrota de la passada jornada amb una golejada

El Frenahaybache i el Becker, ara 3r i 4t de Preferent, empaten

El Saba Tendals, líder de la Divisió d'Honor // ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA CASERNES

El Saba Tendals, líder de la Divisió d’Honor a la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova, es va refer de la derrota de la setmana passada amb una golejada per 1-7 sobre el Bar Bruc 2.

Jorge Ramírez i Ricard Garcia van destacar amb tres gols cadascú. Per al líder també va marcar Ricard Rodríguez.

L’Alcaide Rehabilitació, segon classificat, va imposar-se al Mesón Cap de Creu per 5-3. Els gols del triomf van ser obra d’Abdes (4) i de Narcís.

També va vèncer l’Axerum Vilanova, tercer a la taula, que va derrotar l’EG Mobles Arzua Estilistes per 3-6 amb dianes de Cols (2), Josemi (2), Joan Pons i Javi Pérez.


El Kurz&Gut i l’Andamial, quart i cinquè, van desfer-se del Cervereta (3-10) i del Tot Kilain (6-0), respectivament.

En canvi, el Watford, sisè, va perdre contra l’Afisiona‘t, vuitè, per 5-4. Els gols de Sergi Silvestre (2), Benjamín, Pau i Enric van acabar amb la resistència dels grocs.

A Preferent el líder Constructora MX-10 va descansar. El partit de la jornada van disputar-lo el Frenahaybache i el Becker, dos dels aspirants al segon lloc. Hi va haver taules (5-5).

El Naranja Mecánica va beneficiar-se d’aquest empat. Es va imposar per 3-4 al Premià Assessors amb tres gols d’Isaac i un de Pablo i s’ha situat segon en solitari.

El Damage Inkorporated, cinquè, va fer valer les dianes de Sergio, Santi i Xavi per doblegar el Joan&Luke per 3-1.

PUBLICITAT

Més a Futbol sala | Vilanova