Search
Close this search box.
,

El Saba Tendals goleja i fa un pas més cap al títol a la Divisió d’Honor

El Constructora MX-10, a punt de ser campió a Preferent

El Saba Tendals està cada cop més a prop del títol d'Honor // G.M.CH.

El Saba Tendals, líder a la Divisió d’Honor de la Lliga Ciutat de Vilanova de Futbol Sala, va fer un pas més cap al títol tot derrotant l’EG Mobles Arzua Estilistes per 9-3.

Jorge i Marc van brillar amb quatre gols cadascú. David Martínez, que ha tornat després de la seva experiència al futbol sala italià, va reaparèixer amb el Saba amb un gol i serà un reforç de luxe per al líder fins a final de temporada.

L’Axerum, segon classificat, també va vèncer. Ho va fer amb un 6-1 sobre l’Infintiy gràcies als gols de Marc Valle (3), Marc Montfort, Javi i David.

L’Alcaide Rehabilitació continua a la deriva. Aquest cop va presentar-se amb només tres jugadors i l’Afisiona‘t se’n va aprofitar per endossar-li un escandalós 0-21.

La mala imatge de l’Alcaide per la falta de compromís dels jugadors ha fet que el patrocinador s’hagi afartat i hagi decidit retirar l’equip de la competició, segons informa el Comitè Organitzador.


El Watford va sorprendre el Kurz&Gut amb un triomf per 2-5. Agustín (2), Eric, Oriol i Sentís es van repartir les dianes de la victòria.

A Preferent, el Constructora MX-10 ja té el títol a tocar i es podria proclamar campió dissabte. En la jornada 21 va continuar amb el ple de victòries tot desfent-se del Premià Assessors per 11-5. Els gols del triomf van ser obra de Cristòfer (3), Isma (2), Dani (2), Marc (2), Aleix i Fernando.

Els tres aspirants a la segona plaça van vèncer. El Naranja Mecánica, segon, va derrotar l’Spartak Garraf per 4-3 amb dianes de Jordi Morera (2), Jairo i Pablo.

El Becker, tercer, va superar el Joan & Luke per 3-6 gràcies als gols de David (3), Salem, Moha i Abraham. Per la seva part, el Frenahaybache, quart, va endossar un 3-10 al Gestiona. Michael va destacar amb sis dianes.

Comparteix la notícia