Search
Close this search box.
, ,

El Saba Tendals, líder únic d’Honor després de remuntar contra el Becker

El Finques Rius se situa en la segona posició

El Saba Tendals i el Becker van jugar un partit molt disputat // G.M.CH.

El Saba Tendals va haver de picar pedra dissabte per desfer-se del Becker i quedar-se com a líder en solitari a la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova.

Els blancs van començar perdent per 3-0 i van acabar guanyant per un ajustat 5-6. Dídac Franco, Carles Barceló i Pol Barceló, els tres amb dues dianes cadascú, van donar el triomf als vigents campions de Lliga.

A banda dels golejadors, el motor de l’equip va ser David Martínez, escollit el jugador més valuós del partit. Andrés Garcia va destacar al Becker amb un doblet.

El segon classificat ara és el Finques Rius, que va imposar-se per 2-6 a Los 4 Pinos i duu un balanç de set punts sobre nou possibles, dos menys que el líder. Per als vermells van marcar Nil Lorente (3), Marc González (2) i Isaac Mudarra.


L’Andamial, tercer a la taula, va endossar un 2-8 al Premià Assessors. La figura del partit va ser Marc Borrell, que va firmar sis dianes i és el pitxitxi de la competició amb 10.

També va vèncer el Constructora MX-10, quart a la taula. La seva víctima va ser el Bar Diego Les Roquetes. El resultat va ser de 5-10.

Marc Lucea i Dani Escudero, amb tres gols cadascú, van brillar en l’actual campió de Preferent i de Copa. Juan Mora també va fer un hat-trick per al conjunt de les Roquetes.

A Preferent, el Bar Bruc 2 s’ha quedat sol al capdavant de la taula, malgrat empatar a quatre amb el Palancas FC. El Damage Inkorporated, que també havia guanyat els dos primers partits, va perdre contra la Xavineta per 4-2.

Fins a cinc equips tenen sis punts, a un del líder: el Pes United, el Damage Inkorporated, l’Enxaneta, l’Adeslas El Prat i la Xavineta.

Comparteix la notícia