Segueix-nos

Futbol sala | Vilanova

El Saba Tendals torna a quedar-se sol al capdamunt de la Divisió d’Honor

L’Infinity goleja el Constructora MX-10, que era colíder

El Saba Tendals mana a la Divisió d'Honor // ARXIU

El Saba Tendals torna a liderar en solitari la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova després de la setzena jornada.

Els blancs van complir tot golejant l’EG Mobles Arzua Estilistes per 2-9 amb doblets de Ricard Rodríguez, Ricard Garcia, Jorge i David i un gol de Sergi Puig.

El Saba es va beneficiar de la golejada que va patir el Constructora MX-10, superat per 0-8 per l’Infinity, amb el qual ara comparteix la segona posició. Els vuit gols se’ls van repartir Gerard Almela, Youssef, Braulyn, Pau Oltra (2) i Oriol Marín (3).


El Finques Rius, quart, també va guanyar amb contundència, ja que va endossar un 11-2 al Becker. Nil Lorente va ser el jugador del partit amb sis dianes.

A Preferent, L’Enxaneta comanda la taula altre cop també en solitari en guanyar el PES United per 3-8 i aprofitar l’empat del Palancas FC (7-7) contra el Revestimientos Facolí. Arnau Bode va destacar per a L’Enxaneta amb un hat-trick.

El Bar Bruc ara és segon després de doblegar el Damage Inkorporated per 4-6. Cristian Cabrejas va liderar la victòria amb un pòquer de gols.

PUBLICITAT

Més a Futbol sala | Vilanova