Search
Close this search box.
, ,

El Saba Tendals, vigent campió d’Honor, arrenca amb dues victòries seguides

Només el Becker duu el mateix registre a la categoria d'or

El Saba Tendals defensa el títol a la Divisió d'Honor // ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA CASERNES

El Saba Tendals, vigent campió a la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova, ha arrencat amb bon peu el nou curs i ha sumat els primers sis punts en joc

Diumenge passat va firmar la segona victòria en dos partits amb un 6-2 sobre l’Axerum. Els gols del triomf se’ls van repartir Josep (2), Pol, Carles, Ricard i Dídac.

Al descans el marcador era de 3-2. Tres gols més dels blancs a la represa van acabar de decidir el matx. Marcel Català, porter del Saba Tendals, va ser designat el jugador més valuós del partit.


Únicament hi ha un altre equip de la Divisió d’Honor que també ha obtingut els primers sis punts.

És el Becker, que en la segona jornada va fer valer les dianes de Salem (2), Abraham i Moha per derrotar el Bar Diego les Roquetes per un ajustat 4-3.

Aquest dissabte (19.00 h), a la pista exterior del pavelló de Les Casernes, s’enfronten el Saba Tendals i el Becker amb el lideratge en solitari en joc.

A Preferent també només hi ha dos equips amb dues victòries en dos partits. Es tracta del Damage Inkorporated i del Bar Bruc 2.

Tots dos conjunts van repetir els triomfs de la jornada inaugural tot superant el Finestec Aluminios (4-1) i el Revestimientos Facolí (2-8), respectivament.

Comparteix la notícia