Search
Close this search box.

El Samà firma una aliança amb Temple 23 per complementar els entrenaments

El club fa una aposta per un pla de tecnificació extern

Xavi Canales, un dels responsables de Temple 23, amb Òscar Andreu, Head Coach del Samà // CB SAMÀ

El Bàsquet Samà Vilanova ha signat una aliança amb el centre Temple 23 amb l’objectiu que jugadores i jugadors del club participin d’un pla de tecnificació extern perquè continuïn creixent en l’aprenentatge del basquetbol.

Es tracta d’una iniciativa més del Samà per aplicar millores en les diferents àrees de l’entitat. En aquest cas la lidera l’àrea esportiva. Es vol complementar i augmentar l’oferta d’entrenaments amb un servei extra.

De moment, l’equip de Head Coach del club ha realitzat una primera selecció de preinfantils fins a sèniors. Aquest grup s’anirà ampliant amb el temps.Els objectius de treball es definiran segons l’etapa formativa i el moment maduratiu del jugador o la jugadora, des de la tasca formativa fins a polir aspectes tècnics i potenciar els seus punts forts. En cada cas s’entrenarà amb metes personalitzades.

L’aposta del Samà per Temple 23 se sosté en la formació professional a partir de l’última tecnologia que ofereix aquest centre estrenat a Vilanova i la Geltrú l’estiu de 2020.

Comparteix la notícia