Search
Close this search box.

El Samà torna a la feina amb les mesures de prevenció contra la Covid-19

El club té un total de 30 equips per a la temporada 2020/2021

L'activitat del Samà ja ha tornat al pavelló Isaac Gálvez // CB SAMÀ

El Club Bàsquet Samà ha començat aquesta setmana els entrenaments de la temporada 2020-2021. Ho fa seguint totes les mesures de seguretat i prevenció en relació amb la Covid-19. Les noves rutines inclouen mesures d’higiene i protecció tant abans de les sessions, com durant els entrenaments i en finalitzar-los.

A partir dels protocols establerts per a l’ús de les instal·lacions esportives municipals, l’entrada al pavelló l’ha de fer tot l’equip a l’hora, després de la presa de temperatura. Cada jugador/a ha de portar el seu propi gel hidroalcohòlic i l’ampolla d’aigua, que no pot compartir, així com una estora per fer exercicis a terra.

Una altra mesura que s’aplica és el canvi de calçat. Les jugadores i els jugadors han de canviar-se les sabates o vambes abans d’entrar a la pista. No es pot accedir al parquet amb el mateix calçat que s’utilitza al carrer.

Les entrades i sortides del pavelló també estan regulades per tal d’evitar la coincidència de diferents equips. Els grups accedeixen a la instal·lació de manera esglaonada, deixant un mínim de cinc minuts entre la sortida i l’entrada d’un equip i un altre. La normativa marca que, temporalment, no es poden utilitzar els vestidors. Tampoc no es permet l’accés a familiars ni acompanyants durant els entrenaments.


L’ús de gel hidroalcohòlic és una de les mesures que es duen a terme // CB SAMÀ

Si un membre del club, sigui treballador/a o jugador/a, supera els 37 3° en la presa de temperatura, es posarà en marxa el protocol de cas possible de contagi.

El Bàsquet Samà compta enguany amb 30 equips repartits per totes les categories catalanes de bàsquet. Els dos conjunts sèniors, tant el femení com el masculí, competiran a Primera Catalana amb la il·lusió d’estar a la zona alta i, si pot ser, buscar l’ascens a Copa Catalunya.

El club resta a l’espera dels protocols que estableixi la Federació Catalana de Bàsquet a l’hora de jugar partits. El Samà preveu la disputa de diversos compromisos amistosos abans de l’inici de les competicions, el mes d’octubre.

Comparteix la notícia