El segon duel entre vilanovines a la Lliga Endesa, per a Maria Barneda

El Campus Promete bat el Cadí La Seu de Gala Mestres per 65-63

Maria Barneda, amb la pilota en el partit d'ahir // ALBERTO SALAZAR

Les vilanovines Maria Barneda i Gala Mestres es van tornar a veure les cares ahir en la Lliga Femenina Endesa, la màxima categoria del bàsquet estatal.

A diferència de la primera volta, aquesta vegada es va imposar el Campus Promete de Barneda, que va superar el Cadí La Seu de Mestres per 65-63.

Les de la Rioja havien assolit la permanència abans del partit per un marcador aliè i van complicar les opcions de jugar el playoff de les catalanes, que tenen el tall a dues victòries quan els falten tres jornades per acabar la Lliga regular.

En el partit d’ahir tant Barneda com Mestres van anotar quatre punts. El Campus Promete va arribar a dominar de 16 (54-38) en el tercer quart, però el Cadí La Seu va acabar reaccionant.

Un parcial 1-11 en els darrers 10 minuts va mantenir l’emoció fins a la botzina final. El 65-63 definitiu va donar el triomf a Barneda i les seves companyes.

Mai fins aquesta temporada dues jugadores de la capital del Garraf s’havien enfrontat en l’elit del bàsquet femení estatal.