,

El Sènior femení de l’Handbol Ribes cedeix la primera derrota del curs

Les del Garraf perden a la pista del Sant Vicenç B per 27-21

L'Handbol Ribes va encaixar la primera derrota // RAMON STOCKLI

L’equip sènior femení de l’Handbol Ribes va encaixar dissabte la primera derrota del curs al grup A de Lliga Catalana.

Va ser a la pista del Sant Vicenç B, un dels millors equips del grup i rival directe de les del Garraf per ocupar els tres primers llocs. Les locals, líders amb un ple de victòries, es van imposar per un 27-21 massa inflat pel que va ser el partit.

El Ribes va estar massa espès en la primera meitat. Així i tot, les parades de mèrit de la portera Roser González mantenien les de Gabi Daza i Miquel Moragas dins del partit.

També va tenir una bona actuació la lateral Virginia Jodar, que va marcar quatre gols seguits. D’un 4-3 al minut 10 es va passar a un 7-6 al minut 20 i a un 10-9 a la mitja part.

Els millors minuts del Ribes van arribar a l’inici de la segona meitat, quan va arribar a situar-se dos gols per davant (13-15). Les del Garraf, fins i tot, van tenir l’ocasió d’ampliar encara més l’avantatge, però quatre errors seguits en atac van frustrar les seves expectatives.

Les locals no ho van perdonar i amb un parcial de 3-0 van tornar a comandar el marcador (16-15).

Al minut 51, amb el resultat de 19-18 continuava tot obert. Aleshores, el Sant Vicenç va posar una marxa i el Ribes, amb una defensa més aviat tova, no va saber reaccionar.

El matx es va trencar de manera definitiva amb un 24-19 de les locals, que ja no van deixar escapar el triomf i van arribar a la botzina amb el 27-21 definitiu.

Hi va haver dos factors clau que van contribuir a la derrota del Ribes.

L’efectivitat en atac del conjunt del Garraf només va ser del 52% (habitualment està per sobre del 60%) i l’equip no va patir cap exclusió ni cap penal en contra, cosa que fa sospitar que la intensitat en defensa segurament va ser insuficient.

Després de tres jornades, el Ribes va quart amb un balanç de dues victòries i una derrota. Duu quatre punts, igual que el tercer i el segon classificat.