Search
Close this search box.
,

El Sènior femení de l’Handbol Ribes ensopega a la pista del Mubak La Roca

Les vermelles, massa irregulars, perden per 25-22

L'Handbol Ribes femení va perdre a la Roca // RAMÓN STOCKLI

L’equip sènior femení de l’Handbol Ribes va ensopegar diumenge a la pista del Mubak La Roca i va perdre per 25-22.

Les del Garraf van començar el partit amb moviments massa lents i van sobreviure fins al minut 15 (8-8), en part, gràcies a Alba Cabús, autora de tres gols.

Entre el quart d’hora i el final de la primera part, el Ribes només va veure porteria dues vegades. En defensa, l’equip tampoc tenia el to adequat i no podia frenar Maria Valentí, la jugadora més determinant de les locals.

Se sentia còmode el Mubak La Roca, que va arribar al descans cinc gols per sobre (15-10). Va sorprendre que des de la banqueta del Ribes no es demanés cap temps mort per a intentar recompondre l’equip.

A l’inici de la segona part les del Garraf van viure els seus millors minuts. Liderat per la central Joana Santiago, el Ribes va començar a robar pilotes i a córrer.

La ‘China’ Sánchez (en total 5 gols) va aconseguir trencar la defensa de les del Vallès diverses vegades. La defensa 5–1 estava funcionant.Amb aquest nou escenari, l’Handbol Ribes es va posar a només un gol del rival en el minut 38 (17-16) amb dos atacs per a empatar.

Tot se’n va anar en orris amb una doble exclusió rigorosa (Alba Serrano i Elena Custodio). L’efectivitat de cara a porteria de les vermelles va disminuir i el Mubak La Roca va ampliar el seu avantatge a 5 gols (22-17).

Aleshores sí que van parar el partit els tècnics del Ribes per demanar un temps mort. Ara bé, les locals ja no es van deixar sorprendre i van assegurar-se la victòria sense massa patiment.

L’àrbitre podia haver ensenyat targeta vermella a la portera local al minut 58, quan va sortir de l’àrea i va tocar Alba Serrano.

També va perdre el líder Sant Vicenç i el cap de la taula queda molt igualat. El Ribes, quart, duu sis punts, igual que el Sant Joan Despí B i el Mubak La Roca. El Sant Vicenç en suma vuit.

Diumenge que ve (19.00 h) les del Garraf reben el Granollers Atlètic.

Comparteix la notícia