,

El Sènior femení de l’Handbol Ribes perd contra el potent Palautordera

El Sènior masculí del club ribetà torna a sucumbir en el darrer minut

L'Handbol Ribes femení no va poder amb el Palautordera // HANDBOL RIBES

L’equip sènior femení de l’Handbol Ribes va perdre dissabte contra el CH Palautordera Salicru, segon a la taula, per 22-28. Les vallesanes són un dels millors equips de Lliga Catalana. La temporada passada van disputar les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata.

Tot i que en la primera volta el Ribes va perdre de cinc gols, les jugadores de Lautaro Alarcón i Pere Solé van saltar a la pista del nou pavelló de Ribes amb la intenció de donar la sorpresa.

La primera part va ser molt igualada. Les locals s’embussaven en l’atac i els costava acabar les jugades, gairebé totes personificades per les laterals i la central. Els àrbitres van assenyalar fins a vuit vegades joc passiu.

El Palautordera combinava amb més facilitat i era menys previsible, amb gols des de totes les posicions. Així i tot, les del Garraf van fer valer una bona defensa per evitar que les visitants marxessin en el marcador.

La màxima renda que van aconseguir va ser de dos gols, però al descans el resultat era d’empat a 13.

A la represa Palautordera va sortir a pressionar a les primeres línies. Això va curtcircuitar el Ribes, que només va fer un gol en 13 minuts.

Per sort per a les vermelles, l’atac de les visitants tampoc no acabava de funcionar i no van aconseguir enlairar-se en el marcador de manera definitiva.

El Ribes anava a remolc, però es mantenia dins del partit amb dos gols en contraatac. Al minut 50 es va arribar amb un 20-21.

Va ser aleshores quan el Palautordera va prémer l’accelerador i les locals van tornar a estancar-se en les arribades a la porteria rival. Se’n van aprofitar les visitants per firmar un parcial de 0-4 definitiu. Al final, 22-28.

Tan sols cinc jugadores del Ribes van marcar i 19 dels 22 gols de l’equip els van fer només tres jugadores: Anna, Cristina i Joana. En canvi, les dianes del Palautordera es van repartir entre nou jugadores. Això sí, tres absències per motius personals en les vermelles les van deixar minvades. El Ribes va quart a la taula.

Derrota en l’últim minut del Sènior masculí del Ribes

Tampoc no va guanyar el Sènior masculí del Ribes, que va tornar a perdre en el darrer minut, aquest cop per 31-29 contra el Terrassa. El partit es va jugar diumenge.

El Ribes va tenir una bona posada en escena i al minut set dominava per 2-5. No van poder mantenir el bon nivell inicial els vermells i el Terrassa va trobar-los els punts febles per arribar al descans un gol amunt (15-14).

En la segona part el marcador es va disparar fins a un 24-20 al minut 15. Una petita reacció del Ribes, liderada per Pedri Noguero, autor de 12 gols, li va permetre tornar a entrar al partit amb un 25-24 al minut 20. Pedri va assumir el rol principal davant l’absència de Toni López, màxim golejador de la categoria fins abans d’aquest partit.

Els últims 10 minuts els va jugar millor el Terrassa per acabar imposant-se en la fase terminal del matx. Els vermells transiten quarts al grup C de Segona Catalana.