,

El Sènior Femení del Ribes debuta a la Lliga guanyant a domicili

Les del Garraf superen el Sant Joan Despí B per 23-26

El Ribes va obrir la tercera temporada a Lliga Catalana amb un triomf // JOAQUÍN CUSTODIO

L’equip sènior femení de l’Handbol Ribes va començar diumenge amb una victòria per 23-26 a la pista del Sant Joan Despí B la tercera temporada consecutiva a Lliga Catalana.

Les jugadores del Ribes continuen assimilant els plantejaments dels nous tècnics, Gabriel Daza i Miquel Moragas.

El Sant Joan Despí B s’estrenava en la categoria després de l’ascens del curs passat.

L’inici de partit del Ribes va ser prometedor, ja que al minut cinc dominava per 0-4. La central Virgínia Jodar estava destacant.

A partir d’aquell moment es va igualar el matx. El Sant Joan Despí B va pujar la intensitat del seu joc i va trobar escletxes en la defensa del Ribes.

La diferència de gols es va mantenir tota la resta de la primera part entre els tres i els cinc gols a favor de les del Garraf, que al descans dominaven per 12-17.

A la represa, l’Handbol Ribes va perdre la concentració i va trigar més de set minuts a marcar un gol.

Va ser gràcies a les bones parades de la portera Roser González que les del Baix Llobregat no van capgirar el marcador (14-17 al minut 37).

Va caldre un temps mort demanat per Gabriel Daza i Miquel Moragues per canviar la dinàmica del partit.

Així i tot, la confiança de les locals estava disparada i al minut 46 el marcador estava molt a prop de l’empat (19-20).

En el tram final del partit les primeres línies del Ribes, sobretot Anna Hernández, van demostrar que no s’havien oblidat de jugar a handbol durant l’estiu i van tornar a obrir forat en el marcador per acabar segellant el 23-26 final.

Aquest dissabte, 18.00 h, el Ribes s’estrena a casa contra el CH Martorell.

Després d’acabar la temporada en el cinquè lloc, l’objectiu de les vermelles en el nou curs és quedar entre els dos primers equips per jugar les fases d’ascens a la Divisió d’Honor Plata.