,

El Sènior femení del Ribes es carrega de paciència per superar el Canovelles

El conjunt sènior masculí ribetà pica pedra per guanyar

L'equip femení del Ribes va vèncer a Canovelles // HANDBOL RIBES

L’equip sènior femení de l’Handbol Ribes va vèncer dissabte a la pista del Canovelles per 21-36 i va obtenir el segon triomf seguit. Vist el resultat es podria pensar que va ser un partit fàcil per a les vermelles, però res més allunyat de la realitat.

La primera part va ser molt igualada. El Canovelles va plantejar una defensa avançada que se li va ennuegar al Ribes, amb problemes per acabar les jugades. També va funcionar bé l’engranatge defensiu de les del Garraf, cosa que va impedir a les locals posar-se per davant.

Les jugadores de Lautaro Alarcón i Pere Solé van tenir la paciència necessària per anar desgastant el rival i van arribar al descans amb dos gols d’avantatge (13-15).

La decoració va canviar a l’inici del segon temps, quan el Ribes, molt intens, va firmar un parcial de 0-5 en els primers cinc minuts. L’equip del Vallès ja no va saber reaccionar. Les ribetanes van continuar marcant les diferències amb contracops letals a partir d’intercepcions de la pilota. Un parcial final de 2-9 va deixar el 21-36 final en l’electrònic.

La màxima golejadora del Ribes va ser Cristina Hernández, que va anotar set dianes. Amb aquest resultat les vermelles se situen a la tercera posició del grup B de Lliga Catalana.

L’objectiu de l’equip fins a finals de gener és conservar aquesta tercera plaça que dona dret a jugar pel títol en la segona fase del campionat.

Victòria treballada del Sènior masculí

No va fer un bon partit el conjunt sènior masculí de l’Handbol Ribes, però va imposar-se a la pista del Sant Quirze B per 28-30. Les intervencions del porter Jordi van ser fonamentals per als vermells. El matx es va jugar diumenge.

El Sant Quirze B, amb un bloc jove i ràpid, va prendre la iniciativa al principi i va firmar un parcial de 5-1 en els primers sis minuts.

Va necessitar un temps mort el Ribes per reaccionar. En el retorn a la pista els vermells van capgirar el marcador i al quart d’hora de joc guanyaven per 6-7.

Fins al final de la primera meitat l’avantatge a favor dels del Garraf va continuar mínim fins a un 11-12 a la mitja part.

La segona part va començar com la primera. De nou va entrar millor a la pista el Sant Quirze B i al minut 39 guanyava per 21-16.

Al Ribes li tocava remar de nou a contracorrent. Aleshores van emergir Jordi sota pals, Íker recuperant pilotes i Pedri i Toni anotant. En cinc minuts els vermells havien tornat a capgirar el resultat (21-23).

Tanmateix, els locals no es va donar per vençuts i a quatre minuts de la botzina dominaven per dos gols 26-24.

No va tenir més remei el Ribes que serrar les dents per recuperar l’avantatge (27-28), però un gol ràpid del Sant Quirze deixava un 28-28 a poc menys d’un minut per a la conclusió.

La sentència per al Ribes la van posar Toni i Íker, aquest últim després d’una recuperació. Els vermells són segons al grup C de la Segona Catalana.