,

El Sènior femení del Ribes fa els deures a la pista del cuer Martorell

Les vermelles guanyen per 20-35 i continuen líders

El Sènior femení del Ribes comanda la taula // ALBA SERRANO

El conjunt sènior femení del Ribes no es va deixar sorprendre dissabte a la pista del Martorell, cuer del grup A de Copa Catalunya, i s’hi va imposar per 20-35. Les vermelles continuen liderant la classificació.

Va arrencar una mica fred el Ribes, que intentava adaptar-se al joc lent de les locals. El Martorell se’n va aprofitar per arribar al minut set dos gols al davant (4-2).

No van trigar les del Garraf a entendre que havien de pressionar més en defensa i aplicar-se en evitar que la pivot local rebés pilotes. Això va desembocar en pèrdues i imprecisions del Martorell.

A més, Roser González, portera del Ribes, era capaç de fer aturades i d’activar contraatacs. El decorat havia canviat. En cinc minuts les vermelles van firmar un parcial de 0-5.

Amb la maquinària ribetana engreixada la diferència va anar augmentant fins a un 8-17 al descans.

Tot i que les de Gabi Daza i Miguel Moragas tenien la victòria encarrilada, van continuar intenses en la segona meitat. I l’avantatge va anar ampliant-se.

Anna Hernández va estar especialment inspirada i va marcar ni més ni menys que 11 gols. En general totes les jugadores van rendir a un molt bon nivell.

Al minut 45 el marcador ja era 15-27. L’últim quart d’hora va ser una mica més igualat fins al clar 20-35 definitiu.

[su_box title=”El Sènior masculí del Ribes, primer equip a guanyar a Vic”]El Sènior masculí del Ribes va ser capaç d’imposar-se, també dissabte, a la pista del Vic, on cap equip no havia guanyat aquest curs. Els vermells van vèncer per 26-29. Al descans ja dominaven per 15-17 amb un joc coral, una defensa rocosa i un gran Jordi Bermejo sota pals. Els pitjors moments del Ribes van arribar a l’inici de la represa, però l’equip es va refer arran d’un temps mort. El Vic mai no va arribar a posar-se per davant. Al final, 26-29 per a un Ribes que se situa segon a la taula. // FANY GÓMEZ