,

El Sènior femení del Ribes posa el punt final a la Lliga en la cinquena posició

El Sènior masculí, massa imprecís, perd contra el Llavaneres

El Ribes femení va perdre contra el Palautordera // RAMÓN STOCKLI

El Sènior femení de l’Handbol Ribes Femení va tancar diumenge la fase pel títol a Lliga Catalana amb una derrota per 20-31 contra el Palautordera i va acabar la Lliga en la cinquena posició.

Les vermelles, mentalment, va fer la sensació que havien deixat enrere la competició abans de començar i això es va notar en el desenvolupament del joc.

Les visitants aspiraven a classificar-se per a jugar les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata. Van complir sobre la pista, però també necessitaven una derrota de l’Ascó que no va arribar.

D’un 7-15 al descans es va passar al 20-31 final. Tot i aquesta derrota, el Ribes continua progressant any rere any.

Si la temporada passada va ser setè, aquest curs el conjunt ribetà ha pujat dos esglaons en la Lliga Catalana i ha disputat la fase pel títol. Anna Hernández ha estat la màxima golejadora de l’equip amb 131 dianes.

El Sènior masculí del Ribes, per la seva part, va perdre per 22-21 contra el Maresme Llavaneres, que afrontava el matx com a cuer, en la cinquena jornada de la fase d’ascens a Primera Catalana. Els vermells van tercers.

El Ribes, tot i estar imprecís, va arribar al descans dos gols amunt (9-11), però els locals van capgirar el marcador a la represa (15-12).

Van arribar a empatar a 21 els vermells en la recta final. Aleshores no van saber aprofitar una situació de superioritat numèrica, cosa que sí que va fer el Llavaneres per anotar el 22-21 final.