,

El Sènior femení del Ribes prepara la Copa Catalana amb un amistós a Madrid

Les del Garraf guanyen per 30-31 a la pista de l'Alcobendas

Foto de grup dels dos equips // RAMÓN STOCKLI

L’equip sènior femení de l’Handbol Ribes va guanyar dissabte per 30-31 a la pista de l’Alcobendas en un amistós per preparar la Copa Catalana Gonzalo Usero.

L’equip madrileny és l’actual subcampió de Primera Nacional de la seva comunitat i disputarà la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata.

L’Alcobendas va començar el partit amb un ritme alt que es va traduir en un 12-8 al minut 20. Lautaro Alarcón, tècnic del Ribes, va demanar un temps mort per a corregir errors. L’efecte va ser molt positiu.

Amb una defensa avançada, les del Garraf va aconseguir robar moltes pilotes i marcar al contraatac per firmar un parcial de 4-10 en 10 minuts i arribar al descans dos gols amunt (16-18).

El Ribes va continuar per davant a la represa. Amb un 22-26 en el minut 45, l’Alcobendas va apostar per constants canvis en defensa i va arribar a jugar amb set jugadores de camp (sense portera), però no aconseguia variar la dinàmica.

Fins i tot, va marcar Roser González, portera del Ribes, que va aprofitar que la porteria local estava buida.

Les del Garraf van arribar al minut 50 amb cinc gols de renda (24-29). Ara bé, l’Alcobendas no es va rendir i va vendre cara la pell fins al 30-31 final. Les madrilenyes van disposar del darrer atac sense poder fer l’empat per l’aturada de Roser González.

Anna Hernández, amb sis gols, va ser la màxima anotadora de les del Garraf. També van brillar Cris Hernández, Laura Roldán i Virginia Jodar, amb cinc dianes.

Aquest dissabte (20.15 h) el conjunt ribetà rep el Sant Joan Despí, de Divisió d’Honor Plata, en el primer partit de la Copa Catalana.