,

El Sènior Masculí de l’Handbol Ribes manté la bona dinàmica guanyant a Cambrils

Els vermells s'imposen per 30-37 en un esplèndid final de partit

L'Handbol Ribes celebra el triomf a la pista del Cambrils // FANY GÓMEZ

El Sènior Masculí de l’Handbol Ribes va començar la segona volta, dissabte, amb un triomf per 30-37 a la complicada pista del Cambrils. Els vermells continuen en bona dinàmica i ja són cinquens al grup B de Segona Catalana.

Van arrencar millor els locals, que al quart d’hora de joc dominaven per set gols. Un temps mort va servir al Ribes per reaccionar. I els vermells van eixugar la diferència fins a un sol gol al descans (16-15).

El domini del Ribes en els darrers minuts de la primera meitat es va mantenir durant la segona part. Tanmateix, la defensa dels locals impedia als vermells marxar en el marcador.

El partit es va trencar en el tram final, quan les aturades del porter i les recuperacions en defensa van permetre a l’Handbol Ribes marcar les diferències. Al final, 30-37.

[su_box title=”El Ribes femení cau en la segona jornada de la fase pel títol”]Menys sort va tenir el Sènior femení de l’Handbol Ribes, que diumenge va perdre per 23-28 contra el Palautordera en la segona jornada de la fase pel títol a Lliga Catalana. S’enfrontaven els campions dels dos grups en la primera fase. La igualtat va marcar el primer temps, fins que als minuts finals el Palautordera va obrir una bretxa de dos gols (10-12). A la represa, les visitants van incrementar la renda (12-18). Va reaccionar el Ribes de la mà de Virgínia Jodar, Kamila Rolón, les bessones Hernández i Laura Roldán (23-24 al minut 56), però un parcial final de 0-4 del Palautodera va acabar donant-li el partit. // RAMÓN STOCKLI[/su_box]