,

El Sènior masculí de l’Handbol Vilanova fa els deures contra l’AEH Les Franqueses

Els blaus guanyen per 42-33 i es consoliden en el segon lloc de la taula

El Cusal Vilanova va ser superior a l'AEH Les Franqueses // INSTAGRAM CHVNG

El Sènior masculí de l’Handbol Vilanova va superar diumenge l’AEH Les Franqueses per 42-33 en la tretzena jornada al grup A de Primera Catalana.

Va arrencar fred l’equip vilanoví, sobretot en el primer quart d’hora de joc fins que va millorar en defensa. A partir de les bones prestacions en la rereguarda van créixer els blaus per controlar el joc.

Ja no va canviar la dinàmica del matx. El Vilanova, amb contínues rotacions, va comandar el marcador per imposar-se amb la solvència que demostra el 42-33 final.

Els 75 gols del partit indiquen l’alt ritme del partit des del principi. Amb aquest triomf els de la capital del Garraf es consoliden en la segona posició amb serioses opcions de lluitar per l’ascens.

En la propera jornada el Cusal Vilanova visita el líder Polinyà en un autèntic partidàs que es jugarà dissabte vinent, a partir de les set de la tarda.