,

El Sènior masculí del Ribes comença amb victòria la fase d’ascens a 1a Catalana

Els vermells dobleguen el Sant Quirze per 30-27

El Ribes celebra el triomf al vestidor // ISART

L’equip sènior masculí de l’Handbol Ribes va saldar diumenge el debut a la fase d’ascens a Primera Catalana amb un triomf per 30-27 sobre el Sant Quirze, l’últim rival dels vermells en la primera fase. Aquest cop sí que comptaven els punts, i molt.

L’inici del Ribes va tornar a ser fluix. Se’n va aprofitar el Sant Quirze per firmar un parcial inicial d’1-4.

Els vermells es van anar entonant de mica en mica a partir d’ajustos defensius i d’una bona selecció de les posicions de llançament. La reacció va quedar reflectida amb l’11-8 que hi havia en el marcador al minut 20.

Ni un temps mort del Sant Quirze va frenar les millors prestacions del Ribes. Al descans, dominaven els locals per 17-12.

La pitjor notícia del primer temps per al conjunt ribetà va ser la lesió del porter Jordi Bermejo, que pateix una fractura d’un metacarpià i estarà KO algunes setmanes.

A l’inici de la segona meitat el Ribes va aconseguir una màxima diferència de sis gols (19-13), però aleshores l’equip va entrar en una espiral de pilotes perdudes i de descoordinació tant en atac com en defensa. El tècnic Guillem Molné es va veure obligat a demanar un temps mort.

El Sant Quirze només poder reduir les diferències a dos gols (19-15). Ara bé, va créixer la tensió a la pista, amb exclusions en els dos bàndols.

El marcador continuava a favor del Ribes amb diferències d’entre tres i cinc gols. A tres minuts del final Arnau va situar un 28-23 en l’electrònic, però el Sant Quirze no es va rendir i va situar un 29-27 quan faltaven 45 segons per a la conclusió.

Genís, de falta directa en l’últim sospir, va establir el definitiu 30-27. Bon partit de tot l’equip ribetà, destacant la gran actuació de Marc a la porteria en molts moments clau. La grada també va aportar el seu gra de sorra animant l’equip.

RIBES: Jordi, Marc, Genís (3), Joseba (1), Íker (1), Toni (5), Òscar (2), Pere, Arnau (1), Ivan (2), Pol (4), Pedri (5) ,Marcel, Oriol (1), Roger Castelló (5) i Sergi.

Aquest dissabte (19.30 h) el Ribes visita el Sant Andreu en la segona jornada de la fase d’ascens.