,

El Sènior masculí del Ribes es retroba amb el triomf després de dues derrotes

Els vermells superen el Maristes Rubí, un dels cuers, per 36-23

El Ribes va tornar al camí de les victòries // FANY GÓMEZ

L’equip sènior masculí de l’Handbol Ribes va imposar-se diumenge al Maristes Rubí, un dels cuers, per 36-23 i es va retrobar amb la victòria després d’haver encadenat dues derrotes al grup B de Segona Catalana.

Els vermells va arrencar forts i van obrir una renda de quatre gols a l’inici del partit. Tanmateix, un seguit d’errades en els llançaments i algunes pèrdues de pilota van donar vida als visitants, que van arribar a empatar.

El Ribes va reaccionar encara abans del descans i va tornar una obrir bretxa en el marcador tot escapant-se de sis gols (17-11). Dominaven els del Garraf, però feia sensació que encara podien prémer més l’accelerador

En la segona meitat el Ribes va saber mantenir a ratlla els visitants, que ja no van poder replicar. Els vermells van quarts empatats a sis punts amb tres equips més. Ara la Lliga s’atura fins al cap de setmana del 5 i 6 de novembre.

[su_box title=”Triomf del Sènior femení ribetà en una gran segona part”]El Sènior femení de l’Handbol Ribes es va rescabalar del mal partit de la setmana passada tot superant, diumenge passat, el Granollers Atlètic per 35-27. Les vermelles van trencar el matx en la segona meitat. Fins al descans va haver-hi molta igualtat. El marcador a la mitja part era de 12-12. A la represa el Ribes van ser un tsunami ofensiu. Així i tot, en el minut 39 el resultat era 18-18 i no va ser fins al minut 44 quan les del Garraf van aconseguir una diferència de tres gols (22-19). El Granollers ja no va poder remuntar. Al final, 35-27 per al Ribes amb Anna Hernández (nou dianes) com a màxima golejadora. El conjunt vermell és colíder juntament amb el Sant Vicenç i el Sant Joan Despí B.// RAMÓN STOCKLI[/su_box]