,

El Sènior masculí del Ribes guanya en el primer partit a casa en més de dos mesos

El Sènior femení clou la 1a fase amb una derrota intranscendent

El Sènior masculí del Ribes va doblegar el Tortosa // R.S.

El Sènior masculí de l’Handbol Ribes va guanyar dissabte el Tortosa per 31-24 en el primer partit a casa en més de dos mesos.

Entre les festes de Nadal i ajornaments per Covid, els del Garraf no jugaven com a locals des del 21 de novembre

Amb moltes ganes de competir davant el seu públic, el Ribes va fer un molt bon partit contra un rival directe per ocupar una de les primeres quatre places del grup C de Segona Catalana, que donen dret a participar en la fase d’ascens.

Després d’un intercanvi de gols inicial (2-2 al minut cinc), l’equip ribetà va començar a liderar el marcador (11-7 al minut 20) per arribar al descans amb un 15-12 a favor seu. La feina del porter Jordi Bermejo i de l’imparable lateral dret Genís Soler empenyien el Ribes.

La segona meitat va mantenir la mateixa dinàmica, amb control dels locals, que van adquirir un màxim avantatge de 31-20 al minut 41. En els últims 5 minuts el Ribes es van relaxar una mica. El partit es va resoldre amb el 31–24 definitiu.

Pedri Noguero segueix al capdavant de la classificació general de golejadors amb 65 gols en 10 partits. L’equip ribetà, quart a la taula, va deixar bones sensacions abans de visitar el líder AE Aula, diumenge a les set de la tarda.

Derrota instranscendent del Sènior femení contra el líder

El Sènior femení del Ribes, amb el passi a la fase pel títol garantit, va tancar la primera fase de Lliga Catalana també dissabte. Ho va fer a casa perdent per 15-17 contra el líder Sant Vicenç B. El matx no tenia cap transcendència.

La important baixa de les bessones Hernández (màximes golejadores de l’equip) i un mal dia des dels extrems (0 gols de 12 intents) van incidir en el pobre rendiment ofensiu de l’equip. Malgrat això, gràcies a una defensa compacta i intensa, les rivals en cap moment es van sentir còmodes a la pista.

Al descans el marcador era de 10-12. A la segona part el Ribes va estar 12 minuts sense encaixar un gol (gran partit de la portera Marta Abellán amb un 53% d’efectivitat) i no va ser fins al minut 55 (13-17) que les visitants van començar a decantar el partit a favor seu. Al final, 15-17.

La fase pel títol serà una lliga de sis equips a doble volta en la qual hi participaran la Lleidetana, el Sant Vicenç B, el Palautordera, l’Ascó, la Coope Sant Boi i el Ribes. Els dos primers equips jugaran les fases per ascendir a Divisió d’Honor Plata. El primer compromís de les vermelles és aquest dissabte (18.00 h) altre cop contra el Sant Vicenç B a casa.