,

El Sènior masculí del Ribes insisteix fins al final per guanyar el Molins de Rei B

Els vermells s'imposen per 37-31 en un partit de molt treball

El Ribes va saber competir fins al final // JOSÉ MARIA BÁÑEZ

El Sènior masculí de l’Handbol Ribes va recuperar diumenge l’encert en els minuts finals i va imposar-se al Molins de Rei B per 37-31.

El marcador final de sis gols amunt per als vermells no reflecteix la igualtat que va haver-hi durant gairebé tot el partit.

En la primera meitat van funcionar millor els atacs que les defenses. Hi havia pocs llançaments exteriors o des de l’extrem i molts des dels sis metres. Quasi totes les jugades amb el pivot o d’un contra un amb penetracions fructificaven.

No va ser fins al minut 27 quan el Ribes es va posar per davant per primer cop (17-16). Dos gols d’Íker Martínez i una gran aturada de Jordi Bermejo van deixar un 19-17 al descans.

En la segona part va pujar la intensitat defensiva dels dos equips. Els vermells sempre van conservar l’avantatge fins al minut 19, quan el Molins B va empatar a 27.

Ara bé, dues jugades al contraatac, una d’Óscar Fernández i l’altra de Joseba López, van tornar a posar el Ribes amb dos gols d’avantatge (29-27).

Amb tot obert, cap dels dos equips va deixar de córrer fins que el matx es va trencar a favor dels locals a partir d’un 30-29 al minut 22.

En el desenllaç del matx tres parades de Marc Alonso i dos penals convertits per Toni López van acabar d’impulsar el Ribes fins al 37-31 definitiu. Óscar Fernández havia forçat les dues penes màximes amb exclusions del rival.

Al Ribes van destacar 10 gols de 12 intents de Pedri, que se situa com a màxim anotador de la categoria. Els vermells van tercers al grup C de Segona Catalana.