,

El Sènior masculí del Ribes suma un meritori triomf a la pista de l’Aula, que era líder

Els vermells guanyen per 27-33 i se situen quarts a la classificació

Els jugadors del Ribes celebren la victòria // FANY GÓMEZ

El Sènior Masculí A de l’Handbol Ribes va sumar una meritòria victòria, diumenge, a la pista de l’Aula, que liderava la taula, per 27-33. Els vermells pugen a la quarta plaça del grup B de Segona Catalana.

La primera part va ser igualada. Els dos equips van aplicar-se en defensa. Al descans el marcador era d’11-12.

A la represa, el Ribes va aconseguir augmentar la diferència a més de dos gols. El bon treball dels vermells en la rereguarda provocava que els locals incorreguessin en passiu. També va destacar el paper del porter Jordi Bermejo.

En els últims cinc minuts de joc, els locals van canviar a defensa individual. El Ribes va saber-hi fer front per incrementar l’avantatge i segellar l’esplèndid 27-33 definitiu.

Toni López, amb vuit gols; Roger Reverter, amb set, i Pere Noguero, amb sis, van ser els màxims realitzadors del Ribes.

[su_box title=”El Sènior femení també guanya a domicili”]El Sènior femení del Ribes també va guanyar. Es va imposar, dissabte, per un clar 18-34 a la pista del Staci Les Franqueses. Les vermelles reforçaven la segona plaça en la fase pel títol de Lliga Catalana dominant de principi a fi. Un parcial inicial de 2-11 va marcar el desenllaç del duel. Les locals van trobar a faltar la seva màxima golejadora. Anna Hernández va liderar els moviments ofensius del Ribes amb 10 dianes. // RAMÓN STOCKLI