,

El Sènior masculí del Ribes torna a treure creu en un altre final de partit ajustat

Els vermells es queden sense opcions d'ascens a Granollers

L'Handbol Ribes va caure amb el cap ben alt // JOSÉ MARÍA BAÑEZ

L’equip sènior masculí de l’Handbol Ribes va tornar a treure creu en els minuts finals i va quedar-se sense opcions d’ascendir a Primera Catalana després de perdre diumenge passat per 26-25 a la pista de l’Escola Pia de Granollers.

La igualtat va ser tremenda. Amb petites diferències en el marcador, els vermells van mantenir el tipus, a pesar de patir tres exclusions en els primers 10 minuts (5-5). Al descans perdien de només un gol (15-14).

L’ambient era espectacular, amb les dues aficions animant de sense parar.

El Ribes va entrar millor al segon temps i va arribar a obrir una renda de tres gols (17-20).

Els locals van replicar després d’un temps mort. Van acabar posant-se per davant (24-23) a cinc minuts de la botzina.

Aleshores va començar el festival arbitral, sancionant totes les accions del Ribes i cap de l’Escola Pia en les mateixes condicions.

Tot això va provocar l’exclusió de Guillem, tècnic dels del Garraf, quan faltaven tres minuts. Ara bé, també va ser castigat l’equip local després d’haver estat jugant una estona amb un jugador més de camp.

Amb empat a 25 i només 26 segons per davant, el Ribes va ser sancionat amb la indicació de passiu, sense haver esgotat totes les passades. La pilota va passar als dominis de l’Escola Pia granollerina, que va acabar anotant el 26-25 final i es va assegurar l’ascens.

CH RIBES: Marc, Jordi, Genís (1), Joseba (1), Pau, Íker (1), Toni (7), Òscar (2), Pere, Ivan, Pol (3), Pedri (8), Kike, Oriol, Roger Castelló (1) i Roger Reverter (1).

Diumenge que ve (12.00 h) el Ribes tanca la temporada a casa contra el Llavaneres. L’equip es podrà acomiadar de l’afició després d’un curs ple d’emocions.