,

El Sènior masculí del Ribes veu trencada una ratxa de cinc triomfs seguits

Els vermells perden per 33-28 a la pista del Sant Vicenç

L'Handbol Ribes portava cinc victòries consecutives // FANY GÓMEZ

El Sènior masculí de l’Handbol Ribes va veure, diumenge, trencada una ratxa de cinc triomfs seguits en perdre per 33-28 a la pista del Sant Vicenç.

La posada en escena dels vermells va ser bona, amb una dinàmica positiva en atac i una defensa consistent.

El Ribes va agafar un avantatge de 6-13, però el decorat va canviar a partir d’un temps mort dels locals, que van començar a engreixar la maquinària. Així i tot, al descans guanyaven els del Garraf per quatre gols (12-16).

Els locals van acabar replicant amb la seva millor versió i una defensa que va bloquejar els atacs del Ribes.

Durant la segona part, els ribetans van patir set exclusions i només van aconseguir marcar 12 gols. Al final, 33-28 per al Sant Vicenç.