El Sitges B continua intractable a casa, on compta els partits per victòria

Els d'Aiguadolç superen La Múnia per 3-1 amb un doblet de Pau Junyent

El Sitges B celebra el triomf de dissabte passat // UE SITGES

El Sitges B continua intractable al Municipal d’Aiguadolç, on ha guanyat tots els partits (set de set) del present curs al grup 12 de Tercera Catalana.

Els de Villa van superar dissabte La Múnia per 3-1 en un dels dos partits avançats de la dotzena jornada, que es completarà el cap de setmana vinent.

Pau Junyent va avançar el Sitges B al minut 22 i amb aquest 1-0 es va arribar al descans. Els visitants van empatar al minut 66 a través d’Àlex Gil, però Pau Junyent va repetir vuit minuts més tard per posar altre cop per davant els d’Aiguadolç.

A les acaballes del matx Joan Riera va fer el 3-1 definitiu per al Sitges B, segon a la taula classificatòria.

Dissabte que ve juguen l’Olivella i el Ribes. Els vermells reben el líder Vilanova del Camí (18.00 h) i els blanc-i-blaus visiten el Badia del Vallès B (17.00 h).

L’Atlètic Vilanova juga diumenge (17.00 h) sobre la nova gespa de l’Alumnes Obrers contra el FC Les Cabanyes.